Reacties voor: Adobe Photoshop en Premiere Elements 2020 helpen je met tutorials

Creatieve types kunnen vanaf vandaag aan de slag met de fotobewerker Adobe Photoshop Elements 2020 en de videobewerker Premiere Elements 2020. De softwarepakketten zijn erop gericht dat je er meteen mee aan de slag kan, zonder dat je eerst een cursus hoeft te volgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Eens kijken hoe snel het op surfsport te vinden is.

  2. Ik vraag me af: hoe verhoudt Photoshop Elements 2020 zich tot Pixelmator Pro, Affinity en Skylum’s software?
    En dan vooral als het gaat om (in mijn geval) het efficiënt “fatsoeneren” van zo’n 4000 foto’s vanaf 1980. Bestaande uit: z/w scans, dia scans, negatief scans, en ‘gewoon’ oude digitale foto’s.
    Allen gemaakt met niet-super professionele apparatuur…

  3. Ik kan een ieder alleen maar aanraden Elements te mijden. Zo goed als geen enkele update, geen onderhoud aan de software.
    Camera raw nu 1 keer voor Elements2019 geupdate terwijl deze al tijden minstens 4 versies achter liep ten opzichte van de camera raw in grote photoshop CC (en nee, die kan je niet delen onderling). Dus met een nieuwe type camera kan je soms niet eens Elements gebruiken omdat de Camera Raw je toestel niet ondersteund.
    Adobe weigert updates te maken voor Elements en wacht met belangrijke dingen tot een hele nieuwe release waar je weer vol voor mag betalen.
    En nadat de betaalde update uitgebracht is, wordt de vorige versie totaal niet meer onderhouden. De enige optie die je dan kan krijgen bij problemen is “koop maar een update”

    Een award voor slechtst ondersteunde software van een groot bedrijf is hier op zijn plaats .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.