Reacties voor: Adappt: eigen bandjes gebruiken met Apple Watch

Adappt is een Indiegogo-project waarmee je eigen horlogebandjes kunt gebruiken met je Apple Watch. De adapter is ontwikkeld met hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in vier varianten.
Lees het complete artikel → Adappt: eigen bandjes gebruiken met Apple Watch
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. slimme manier om geld te verdienen;)

  2. Slimme manier inderdaad, hoop dat Apple ook wakker wordt en de bandjes goedkoper maakt.

  3. Lekker voor Apple binnen een paar maanden koopt bijna niemand meer die belachelijk dure bandjes van ze zit nu a te wachten tot Apple gaat vertellen dat je echt alleen hun bandjes moet gebruiken omdat namaak heel erg gevaarlijk is en je horloge zelfs schade op kan lopen

  4. Kijk en dit is dus perfect en maakt de watch voor velen veel interessanter.

  5. Origineel geplaatst door Barend: Lekker voor Apple binnen een paar maanden koopt bijna niemand meer die belachelijk dure bandjes van ze zit nu a te wachten tot Apple gaat vertellen dat je echt alleen hun bandjes moet gebruiken omdat namaak heel erg gevaarlijk is en je horloge zelfs schade op kan lopen

    ‘Lekker voor Apple’ ook zegtie..Jij denkt dat ze er werkelijk wakker van liggen?*goed idee! Keuze uit 1 miljoen bandjes… Voor de mensen die niet kunnen kiezen…

  6. Zijn die Apple bandjes nou echt zo duur? Als je zon bandje mooi vind kun je er toch best 169 euro aan uitgeven.

    Een beetje broek kost bijvoorbeeld zeker net zo veel, ik lig er dus niet zo wakker van.

  7. Verder wel tof idee dit

  8. @Barend: Gebruiken ze eens leer van Hollandse koeien, weer niet goed 🙂

  9. Ik vind het een super idee.

  10. Wat ik niet snap, zo ver ik weet heeft nog geen enkele partij een iWatch in bezit. Hoe kun je dan nu al zo gedetailleerd een hardware accessoire ontwerpen?

  11. @Thomasl: Goede opmerking, dat vraag ik me nou ook af!

  12. Slim dat ze inderdaad over de exacte maten beschikken. Het kan ook dat ze een inschatting maken en de productie pas beginnen als de Apple Watch op de markt komt. Je kon erop wachten dat dit zou gebeuren met die dure bandjes.
    Ook de Beverwijkse Bazaar is meestal erg snel met goedkope accessoires voor Apple producten. Ook daar zullen absoluut dit soort producten verkocht gaan worden.

  13. Zitten ze nou gewoon op te lezen…en 1 van die gozers beweegt niet eens…ja nu ga ik hun zeker steunen…

  14. Ik zie het wel zitten en ga ze wel steunen

  15. Origineel geplaatst door Thomasl: Wat ik niet snap, zo ver ik weet heeft nog geen enkele partij een iWatch in bezit. Hoe kun je dan nu al zo gedetailleerd een hardware accessoire ontwerpen?

    Volgens mij kun je al aan de exacte maten als je je bij Apple registreert als accessoire-maker.

  16. De pebble time ondersteunt standaard het gebruik van gewone bandjes. Het is gewoon een rotstreek van Apple dat zij dit niet doen.

    Doet me denken aan die belachelijke bandjes voor de iPod touch waar je dertig euro voor moest neerleggen terwijl het niets meer waren dan leren reepjes.

    Ik hou van Apple’s producten maar alle accessoires die ze maken zijn te duur.

  17. @Luuk Lamers: vergis je niet in de pebble time. Veel mogelijkheden met android, maar door iOS heel beperkt. Veel toepassingen zullen niet werken doordat iOS de apps op de pebble uit het geheugen gooit. Mijn huidige pebble slurpt de iphone batterij leeg door de Bluetooth verbinding.

  18. Dit is natuurlijk binnen no-time ook verkrijgbaar bij de chinezen. Evenals alle Apple bandjes, maar dan voor de helft.

  19. @Thomasl: Daar zijn ontwikkelaarprogramma’s voor vanuit Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.