Reacties voor: Aanwijzingen voor Face ID landscape gevonden in iOS 12.1

In de code van de vanavond verschenen iOS 12.1 beta zijn hints gevonden dat er ondersteuning aankomt voor Face ID in landschapsweergave. Dit zou bedoeld zijn voor de aanstaande iPad Pro's, die in oktober worden verwacht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ben benieuwd… Wil een ipad pro. Dus nog even wachten. Maar als de nieuwe ipad pro usb c zou komen, zou er ook een nieuwe Apple pencil met usb c moeten komen….

  2. Ik dacht bij de thumbnail van het artikel even een macbook pro te zien. Zou mooi zijn als daar ook faceID naar toe kwam 👍

  3. Misschien wel twee poorten?

  4. @Kurt: Of ze komen met een betere oplossing, zoals draadloos opladen tegen je iPad aan (met magneet tegen de zijkant bijvoorbeeld).

  5. Het enige wat verandert is dat USB Type A connector now een USB Type C connector wordt en Lightning blijft gewoon bestaan.

  6. Feit dat l in iOS 12 de manier om bedieningspaneel en vegen is veranderd… zegt mij dat er een faceid in volgende release is verwerkt. Daar hoef je geen hoger wiskunde voor te hebben gestudeerd.

  7. Origineel geplaatst door Ski
    Feit dat l in iOS 12 de manier om bedieningspaneel en vegen is veranderd… zegt mij dat er een faceid in volgende release is verwerkt. Daar hoef je geen hoger wiskunde voor te hebben gestudeerd.

    Wat bedoel je ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.