7 Minute Workout gratis te downloaden via Apple Store-app

Apple biedt de iOS-applicatie 7 Minute Workout gratis aan via de Apple Store-applicatie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

7 Minute Workout App StoreApple geeft tot donderdag 20 februari de fitness-app 7 Minute Workout gratis weg via de Apple Store-app. De app schotelt je meerdere simpele oefeningen uit die je in hooguit zeven minuten kunt doen zonder fitnessapparaten of andere hulpstukken. Je bezigheden worden ook in de app bijgehouden, zodat je in een overzicht kunt zien hoe je conditie ervoor staat.


7 Minute Workout wordt alleen via de Apple Store-app gratis aangeboden: zoek je de app in de App Store, dan staat hij nog steeds vermeld voor de originele prijs van €1,79. De Apple Store-app geeft je een promocode waarmee je de app gratis mag downloaden, die met een druk op de knop automatisch voor je wordt ingevuld in de App Store.

7 Minute WorkoutWe zaten eigenlijk al een beetje te wachten op een nieuwe gratis download in de Apple Store-app. Bij de vorige aanbieding stond vermeld dat hij op maandag 6 januari zou verlopen, wat betekende dat er deze week een nieuwe actie moest verschijnen. Het is daarom ook aannemelijk dat kort na donderdag 20 februari iets anders gratis via de Apple Store wordt aangeboden.

7 Minute Workout is niet de enige app in zijn soort: eerder hebben we nog vijf apps op een rij gezet waarmee je vergelijkbare oefeningen kunt uitvoeren.

Downloaden: Apple Store (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Let op: voor deze gratis download moet je in de Apple Store-app zijn, niet in de App Store. Lees onze handleiding om precies te weten hoe je van de actie gebruikmaakt. In België is geen fysieke Apple Store en daarom is er ook geen Apple Store-app.

Tipgever: Felix

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.