BeatsX Apple Music

Je krijgt 3 maanden Apple Music bij BeatsX-oordopjes

Bji de BeatsX-oordopjes krijg je 3 maanden Apple Music gratis, blijkt uit de eerste hands-on video's en reviews. De BeatsX liggen vanaf morgen in de winkel.

Morgen is het zover: dan gaan met een flinke vertraging de BeatsX-oordopjes in de verkoop. Inmiddels is ook bekend dat je er 3 maanden gratis Apple Music bij krijgt. Dat blijkt uit de eerste hands-on video’s die online zijn verschenen. In de verpakking vind je een kaartje met een unieke code, waarmee je de 3 maanden extra Apple Music kunt bemachtigen, bovenop de 3 maanden proefperiode die iedereen toch al krijgt. Mocht je zelf al abonnee zijn, dan kun je de code ook weggeven aan anderen.

BeatsX Apple Music

3 maanden Apple Music gratis

Om de 3 extra maanden te krijgen moet je je nieuwe BeatsX oordopjes registreren op de officiële Beats By Dre-website en de code invoeren.

Op vrijdag staat de officiële launch van de BeatsX-oordopjes gepland, maar YouTuber Jonathan Morrison heeft ze al geprobeerd. Hij vergelijkt de oordopjes met nekband met Apple’s AirPods, die ook voorzien zijn van een W1-chip. Deze maakt het makkelijker om de oordopjes te koppelen met meerdere Apple-apparaten. Volgens Morrison is het voordeel van de BeatsX dat de knoppen op het kabelte zitten zodat je makkelijker volume en afspelen kunt regelen. Bij de AirPods doe je dat via Siri.

Een andere video kijkt nader naar het hoesje dat je bij de oordopjes krijgt. Ook worden de BeatsX oortjes vergeleken met andere oordopjes met nekband.

De BeatsX zijn vanaf morgen verkrijgbaar en kosten €149,95. Je kunt kiezen uit vier kleuren: zwart, wit, grijs en blauw. Ook zou je in een slaapzak bij de Apple Store kunnen gaan liggen, maar gezien de winterse temperaturen lijkt ons dat geen goed idee.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2017, 18:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.