Reacties voor: 1Password’s iOS 8-extensie werkt al met ruim 100 apps

1Password's extensie voor iOS 8 werkt al met apps van ruim 100 ontwikkelaars. Twintig daarvan maken ze alvast bekend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Deze app wordt alleen maar beter!

  2. Helemaal mee eens!
    Ik gebruik hem op mijn mac en mijn IOS apparaten

  3. Ik vraag me af waarom niet gewoon gebruikt wordt gemaakt van iCloud keychain. Deze kunnen toch ook worden ingebouwd in apps via extensions? Ik vind het programma, zeker op de Mac, erg duur.

  4. @Dennis: Ik ben het volkomen met je eens. Waarom wordt er geen gebruik gemaakt van iCloud, genereert ook sterke wachtwoorden. Heeft daarnaast als voordeel dat het volledig is geïntegreerd in iOS-OSX. Ik snap de ophef over 1password niet zo.

    Wat maakt het dat je liever 1password wilt gebruiken ipv iCloud?

  5. @Dennis: Eens! Het is te doen, alleen Apple moet de API’s vrijgeven volgens mij. Zou echt tof zijn.

  6. Ik heb destijds lang getwijfeld of ik de apps voor de mac en iphone zou kopen aangezien het prijskaartje best aanzienlijk is samen. Maar wat een goede ontwikkelaar is dit zeg. Sommige ontwikkelaars maken een goede app en ca$hen om daarna vrijwel niks meer te doen aan zo’n app. Niet Agilebits. Die blijft innoveren en ontwikkelen. Top bedrijf. Vind dat ook van de kalender app Pocket Informant van WebIS. De ene update na de andere wordt uitgebracht. Een voorbeeld voor veel andere ontwikkelaars.

  7. Origineel geplaatst door WvB22
    Ik heb destijds lang getwijfeld of ik de apps voor de mac en iphone zou kopen aangezien het prijskaartje best aanzienlijk is samen. Maar wat een goede ontwikkelaar is dit zeg. Sommige ontwikkelaars maken een goede app en ca$hen om daarna vrijwel niks meer te doen aan zo’n app. Niet Agilebits. Die blijft innoveren en ontwikkelen. Top bedrijf. Vind dat ook van de kalender app Pocket Informant van WebIS. De ene update na de andere wordt uitgebracht. Een voorbeeld voor veel andere ontwikkelaars.

    Ik voel me anders flink genaaid door ze toen ze een nieuwe versie uitbrachten. Ik had versie 3 en voor versie 4 vragen ze weer de volle prijs. Nu snap ik dat ze ook geld moeten verdienen, maar als ze het met een in-app purchase hadden opgelost voor een vriendelijkere prijs had ik ‘t denk ik wel gedaan. Bovendien is het niet echt de stijl van de Appstore om het zo te doen.

  8. @Dennis: klopt niet helemaal want je kon voor de helft van de prijs de nieuwe versie downloaden. Ze hebben iedereen gemaild die de app had gekocht. Maar ik ben het wel met je eens, ik was ook ‘not amused’. Staat dus wel tegenover dat ze de opbrengsten wel echt investeren.

  9. Ga me toch maar eens verdiepen in 1password

  10. Top app! Nog maar 1 wachtwoord onthouden. Dit zijn ook de functies waar ik het meest naar uitkeek in iOS8.

  11. Ik vraag mij al een tijdje af hoe ik nu kan inloggen op iets waar ik dan een password heb laten maken duur deze app en ik zit met een lege batterij of op een vreemde computer of is het dan jammer maar helaas….

  12. En werkt 1password dan weer met Touch ID? Dat zou geniaal zijn

  13. En wat doet RoboForm? Één keer betalen voor ALLE platforms…

  14. Origineel geplaatst door Peabz21: Top app! Nog maar 1 wachtwoord onthouden. Dit zijn ook de functies waar ik het meest naar uitkeek in iOS8.

    Nog maar 1 password van je afkijken en ik kan overal in.

  15. @gabor:
    Je hebt ook nog multi-factor auth, dus zo simpel als het klinkt is dat meestal niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.