sunrise-ipad-app

Sunrise Agenda krijgt zoeken en synchroniseert sneller

De slimme agenda-app Sunrise Agenda kreeg in de nieuwste update een zoekfunctie, Todoist-samenwerking en betere Google-synchronisatie.

sunrise-ipad-appDe agenda-app Sunrise Agenda verbergt het goed in de laatste update-omschrijving, die letterlijk de tekst ‘—‘ bevat. Maar: de app is een stukje slimmer geworden. Sunrise Agenda kan voortaan realtime synchroniseren met Google Agenda, waardoor je uitnodigingen en afspraken van gedeelde agenda’s als pushbericht krijgt en automatisch worden verwerkt in de app.

Een andere nieuwigheid moet de zoekfunctie zijn. Dat halen we niet uit de update-omschrijving, maar in de blogpost die te vinden is op de Sunrise-website. Je ziet de zoekbalk door de kalender in de lijstweergave naar beneden te trekken.

Zoekfunctie Sunrise AgendaDe laatste vernieuwing is integratie met de fraaie takenlijst-app Todoist. Als je het Todoist-account koppelt in Sunrise, zie je taken vanuit die app in Sunrise stromen. Het werkt ook de andere kant op: maak je in Sunrise een afspraak aan met een omschrijving als ‘Todo’ of ‘Te doen’ vooraan, dan kan je de taak op de detailpagina openen in Todoist.

Sunrise had al eerder integratie met apps als Evernote, programmeerhulp Github, Asana, concertagenda Songkick en locaties doorzetten vanuit Foursquare. Door die handige integratie behaalde de app een vermelding in onze lijst van beste agenda-apps voor iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2014, 20:26
Categorie Apps
Onderwerpen activity, sunrise

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.