1password-windows-laptop

1Password’s iOS 8-extensie werkt al met ruim 100 apps

1Password's extensie voor iOS 8 werkt al met apps van ruim 100 ontwikkelaars. Twintig daarvan maken ze alvast bekend.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

1password-windows-laptopAls iOS 8 straks uitkomt, krijgen we veel meer mogelijkheden om apps met elkaar te laten samenwerken. Waar we op de redactie erg naar uitkijken is die van 1Password. Ontwikkelaar AgileBits liet eerder al zien dat ze de iOS 8-extensie vrijwel klaar hebben en laat nu weten dat de ondersteuning voor allerlei apps ook op rolletjes loopt. Apps van ruim 100 ontwikkelaars worden al ondersteund.

Dat betekent dus ook, dat er meer dan 100 apps zijn, die straks kunnen samenwerken met de iOS 8-extensie van 1Password. AgileBits wil de volledige lijst nog niet prijsgeven, maar geeft al wel een sneak preview van bijna twintig apps.

1Password wachtwoordenapp iPhoneDe 1Password-extensie voor iOS 8 maakt het mogelijk om snel in te loggen met de gegevens die je in 1Password hebt vastgelegd. Je hoeft daarvoor niet de geopende app te verlaten om in te loggen, creditcardgegevens op te vragen en sterke wachtwoorden te genereren. Een voorbeeld is Simple, een app voor creditcards. Je kunt straks inloggen in deze app om je uitgaven te bekijken, zonder dat je naar de 1Password-app hoeft te gaan om je wachtwoord op te vragen. Ook kun je financiële gegevens bijwerken, zonder de Simple-app te verlaten. Een andere app die met 1Password’s iOS 8-extensie gaat werken is Slack, een app die we op de iCulture-redactie gebruiken om onderling te communiceren. Verder staan Twitterrific, InBrowser, Feedler, Pocket Informant, Tappd That, Flow, HipChat, Pinner App, Tap Forms, Sweet.net, Chronicle App, Capitaine Train, iCab Mobile, Tuber for YouTube, PinPoint, UX Recorder en gMusic 2.

Al deze apps moeten nog een update krijgen om te zorgen dat ze straks samenwerken met de 1Password-extensie. De update voor 1Password is gratis voor bestaande klanten, anderen betalen de normale prijs voor de app. Met de extensie kun je:

  • Inloggegevens, creditcards en je persoonlijke data invullen in Safari.
  • Inloggegevens in apps van derden invullen, ook in alternatieve webbrowsers.
  • Unieke en sterke wachtwoorden genereren en nieuwe inloggegevens aanmaken.
  • Een wachtwoord bijwerken als je besluit om die te veranderen vanuit een bepaalde app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2014, 22:13
Categorie Apps
Onderwerpen 1password, extensie, ios 8

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.