Zensify schept orde in sociale netwerken op de iPhone

Er is een gigantische keuze uit sociale netwerkapplicaties voor de iPhone. Zensify probeert daar een einde aan te maken en toont alle berichten van de meestgebruikte sociale netwerksites in één applicatie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone zensifyEr is een gigantische keuze uit sociale netwerkapplicaties voor de iPhone. Zensify probeert daar een einde aan te maken en toont alle berichten van de meestgebruikte sociale netwerksites in één applicatie. De applicatie is vanaf vandaag verkrijgbaar in een preview-versie in de App Store. Het combineert Facebook, Twitter, YouTube, Flickr, Digg, Delicious, Photobucket en 12seconds, maar de ontwikkelaars beloven dat er nog veel meer bijkomen. Je kunt met Zensify alle berichten van deze diensten in één tijdlijn bekijken, trends in je sociale omgeving bekijken, in één moeite berichtjes op Facebook en Twitter plaatsen en mobiele foto’s uploaden.

Het overzicht van trends krijg je bij Zensify niet te zien als lijstje, maar als tagcloud waarbij realtime trends van alle beschikbare netwerken worden getoond. Je kunt ook video’s van YouTube en 12seconds afspelen, bookmarks op Digg en Delicious delen en bladeren door foto’s van vrienden op Flickr of Photobucket.

De preview-versie is gratis. De definitieve versie komt in juli beschikbaar, waarbij je kunt kiezen uit een gratis applicatie met reclame of een betaalde versie zonder reclame. Voorzover bekend is het ook de eerste applicatie waarvan eerst een preview-versie beschikbaar komt in de App Store.

Later vanavond een Eerste Indruk van deze applicatie.

Downloaden: Zensify Preview (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:22
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen delicious, facebook, flickr, twitter, youtube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.