World of Goo komt naar de iPhone

2D Boy heeft een iPhone-versie van World of Goo gemaakt die binnenkort in de App Store te downloaden is. Naast deze goedkope iPhone-versie wordt de iPad app universeel.

World of GooDe game World of Goo is binnenkort beschikbaar als iPhone-app. Het spel is al beschikbaar voor de iPad, maar is nu aangepast voor het kleine iPhone-scherm. Het spel gaat €2,39 kosten (tegenover €3,99 op de iPad) en de eerste 24 uur zal World of Goo op de iPhone met korting worden verkocht en slechts €0,79 kosten. Heb je de iPad-versie al gekocht, dan hoef je de app niet opnieuw te kopen, want de iPad-versie wordt een universele app voor iPad én iPhone. Ontwikkelaar 2D Boy heeft de app al ingediend in de App Store en hij zal dus waarschijnlijk heel snel beschikbaar zijn.

World of Goo is een puzzelspel waarbij je constructies moet maken van zogenaamde Goo Balls. Doel is om met deze constructie een afvoerbuis te bereiken waar zoveel mogelijk overgebleven goo balls in terecht moeten komen. Elk level heeft een target. Er zijn speciaal Goo Balls die je bijvoorbeeld kunt hergebruiken of die zich volzuigen met lucht en veranderen in ballonnen. Het spel is ook beschikbaar voor onder meer de Nintendo Wii, Windows en OSX. Het spel is voorzien van een opvallende graphicstijl en een mooie soundtrack.

Wie een IPad heeft kan alvast proberen: World of Goo HD (€3,99 – momenteel nog alleen voor iPad)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2011, 22:45
Categorie Games
Onderwerpen app store, world of goo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.