Cut the Rope aangepast voor Pasen met levelpack Magic Box

Cut the Rope heeft een update gekregen met een Magic Box. Ook heeft de hoofdfiguur oren zoals een paashaas gekregen. De snoep is vervangen door paaseitjes en er is een easter egg toegevoegd.

cut the rope magic packCut the Rope heeft een kleine update gekregen, met een nieuw ‘Magic Box’-levelpack. Deze is helemaal toegesneden op Pasen en combineert hoge hoeden die je tijdens het goochelen gebruikt met gekleurde paaseieren. Om Nom heeft in dit level hazenoren gekregen. Wat goochelen met Pasen te maken heeft is op het eerste gezicht wat onduidelijk, maar als je bedenkt dat konijnen vaak uit hoge hoeden worden getoverd, zie je misschien het verband.

Een konijn is weliswaar geen haas, maar komt een flink eind in de richting. Om Nom heeft in deze Magic Box nieuwe trucs tot zijn beschikking. De snoepjes verdwijnen en komen weer tevoorschijn tussen de goochelaarshoeden, wat dit level een extra moeilijkheidsfactor geeft.

Er zijn ook nieuwe achievements toegevoegd en er zit – heel toepasselijk – een easter egg in de game verstopt. Als je op het snoepje in het hoofdmenu tikt wordt het gewone snoepje een beschilderd paasei. Cut the Rope is een van de leukste games als je van puzzelgames met fysieke eigenschappen houdt. Net als in Angry Birds moet je een groot aantal levels oplossen, waarbij je 1 tot 3 punten krijgt, afhankelijk van de snelheid en slimheid waarmee je een level hebt afgerond.

Downloaden: Cut the Rope (€0,79)
Tipgever: maxhamulyak via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2011, 8:01
Categorie Games
Onderwerpen cut the rope, game, pasen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.