Trailers kijken (App Store) – iLog geeft inzicht in belgeschiedenis (Cydia)

Trailers is een applicatie in de App Store waarmee je trailers van films kunt bekijken. Er is ook een gratis versie beschikbaar. iLog is een applicatie in Cydia waarmee je een stuk uitgebreider je belgeschiedenis kunt bekijken. Inkomende, uitgaande en gemiste gesprekken kun je apart bekijken en verwijderen.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Trailers voor iPhoneTrailers is een applicatie waarmee je de mogelijkheid hebt om trailers van films te bekijken (duh…). Naast het bekijken van de trailers zelf kun je ook algemene info over de film opvragen, zoals de acteurs en actrices die erin spelen. Trailers heeft zowel een gratis (Lite) als een betaalde versie. In de betaalde versie is het mogelijk om de trailers per categorie te tonen en kun je gebruik maken van de zoekfunctie.
De betaalde versie bevat bij aankoop meteen al 300 films, de gratis versie heeft er maar 50. Veel zal dit niet uitmaken, aangezien nieuwe films er automatisch in komen te staan.

Installeren: Trailers Lite (gratis), Trailers (€2,99)

iLog is een applicatie waarmee je de belhistorie en gemiste oproepen kunt bekijken. Dit kun je natuurlijk ook in de standaard Telefoon-applicatie zien, maar in iLog kun je inkomende, uitgaande en gemiste gesprekken apart bekijken. Ook kun je de gesprekken apart verwijderen, wat in de standaard Telefoon-applicatie allemaal niet mogelijk is.
iLog moet worden geïnstalleerd via Cydia, dus alleen voor iPhones met jailbreak. Dat betekent overigens niet dat de applicatie gratis is: het kost €4,99 en de demoversie kan 6 dagen worden uitgeprobeerd. Je vindt iLog in de iClarified-source.

Via: iClarified

Met dank aan Slodo voor beide tips!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 23:18
Categorie Diensten
Onderwerpen app store, cydia, trailers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.