TomTom 1.3 voor iPhone nu beschikbaar

TomTom 1.3 met HD Traffic is beschikbaar in de App Store. Naast realtime verkeersinformatie zijn er andere verbeteringen, zoals nieuw kaartmateriaal en automatisch dempen van muziek bij gesproken aanwijzingen.

TomTom HD Traffic iPhoneDe eerder aangekondigde versie 1.3 van TomTom is sinds vanmorgen beschikbaar in de App Store. De belangrijkste toevoeging is TomTom HD Traffic; de eigen dienst van TomTom die realtime verkeersinformatie biedt. Andere vernieuwingen zijn lokaal zoeken met Google, pinchen en zoomen op de kaart, afgespeelde muziek dempen bij navigatie-instructies, automatische omschakeling van dag- naar nachtmodus en – zeker niet onbelangrijk – nieuw kaartmateriaal. Daarnaast is het mogelijk om direct vanuit andere apps of websites naar locaties te navigeren of deze op te slaan in de favorieten. HD Traffic en Google Lokaal zoeken zijn onderdeel van TomTom’s Live Services.

De realtime verkeersinformatiedienst HD Traffic moet via een In-App Aankoop worden aangeschaft. Voor HD Traffic is wel een mobiele dataverbinding vereist, dus om die reden minder (niet) praktisch in het buitenland (zonder hoge roamingkosten). Meer informatie hoe HD Traffic werkt vind je op TomTom’s website. De prijzen voor HD Traffic zijn:

  • 1 dag: €0,79
  • 1 maand: €5,99
  • 3 maanden: €14,99
  • 12 maanden: €49,99

Het kaartmateriaal (West-Europa) heeft als versienummer v845.2665 (was: v835.2510 in versie 1.2). TomTom West-Europa is 1,68GB groot, de Benelux-versie is 206MB. De update is gratis voor bestaande gebruikers, maar – zoals gezegd – voor HD Traffic moet een apart abonnement worden afgesloten.

Downloaden:
TomTom Benelux: €69,99
TomTom West-Europa: €79,99

Tipgever: iflavour

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2010, 16:47
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.