Easy Rit Registratie: kilometers en ritten registreren op de iPhone

Easy Rit Registratie is een iPhone-applicatie waarmee je je ritten kunt vastleggen. Handig voor leaserijders of ondernemers die hun zakelijke kilometers op basis van GPS-locatie snel willen vastleggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

easy rit registratieIn de App Store waren al een paar applicaties te vinden waarmee je autoritten kunt registreren: SmartDriver (gratis), Trip Cubby (€5,49), MileBug (€1,59) en MyDrive (€4,99). Nu is er een nieuwe kanshebber bijgekomen: Easy Rit Registratie van de Nederlandse aanbieder Leonard. Die registreert net als veel andere rittenapplicaties op basis van je GPS-locatie. Gegevens invoeren is dus zo gebeurd. Als sterk punt ten opzichte van andere rittenapplicaties noemt de ontwikkelaar dat je geen maandabonnement hoeft af te sluiten (bij SmartDriver kost het namelijk €5 of €6 per maand).

ritten easy rit registratie Easy Rit Registratie rekent een eenmalig bedrag van €2,99 waarmee je klaar bent. De applicatie heeft een koppeling met een online database, kan automatisch adressen invullen en heeft een functie om de rittenadministratie te verzenden naar de Belastingdienst of de accountant. De registratie voldoet vanzelfsprekend aan de normen van de Belastingdienst. Handig voor leaserijders die hun ritten willen bijhouden, of ondernemers die hun zakelijk gereden kilometers in de boekhouding willen verwerken. De rittenadministratie is ook elk moment online te raadplegen via je iPhone, pc of Mac of als bestand te downloaden.

Downloaden: Easy Rit Registratie (€2,99)
Meer info: Leonard bv

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 2:33
Categorieën Diensten, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.