T-Mobile Belstatus-applicatie binnenkort in App Store

Binnenkort in de App Store: T-Mobile Belstatus, een applicatie waarmee je op de iPhone kunt zien hoeveel belminuten en sms-berichten er nog resteren en hoeveel overige kosten je hebt gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Mijn BelstatusOntwikkelaar P-Edge Media gaat een applicatie uitbrengen waarmee je de belstatus van je T-Mobile-abonnement op de iPhone kunt raadplegen. De applicatie zal binnenkort in de App Store beschikbaar worden gesteld. Met de applicatie kun je zien hoeveel belminuten en sms-berichten er nog over zijn van het maandelijkse tegoed en hoeveel overige kosten je hebt gemaakt.


Feitelijk biedt de applicatie dezelfde informatie die je ook op het My T-Mobile-portal (en de gisteren gelanceerde widget) kunt vinden. T-Mobile Belstatus wordt momenteel in beta getest. Het kan nog wel even duren voordat de applicatie daadwerkelijk in de App Store staat, zo schrijft P-Edge Media. De inloggegevens van je My T-Mobile-account hoeven slechts éénmaal in de applicatie te worden ingevoerd en worden uitsluitend op de iPhone bewaard. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je gegevens in verkeerde handen vallen of in een centraal systeem terechtkomen. Op de productpagina is daarover een privacyverklaring en een disclaimer toegevoegd. Verder hopen we maar dat T-Mobile vanwege de magenta-kleur niet moeilijk gaat doen.

UsedBudgetIn Duitsland is al langere tijd een belstatus-applicatie verkrijgbaar met de naam UsedBudget. Die is inmiddels toe aan versie 1.2.1 en is ontwikkeld door Markus Schicker. Dezelfde ontwikkelaar heeft ook de applicatie AutoSpot gemaakt waarmee je je iPhone automatisch bij hotspots van T-Mobile kunt aanmelden.

Ook een goed idee! Welke Nederlandse ontwikkelaar pakt die uitdaging op?

Update: Het is nog niet duidelijk of er voor de T-Mobile Belstatus-applicatie betaald moet worden. P-Edge Media laat weten dat “dit afhankelijk is van onderhandelingen met T-Mobile“.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.