Spotify voor iOS voorzien van Ford-SYNC

Spotify voor de iPhone en iPad werkt samen met de Ford SYNC-AppLink optie die je op onder andere de Fiesta en Focus kan gebruiken.

Spotify krijgt Ford SYNC synchronisatieIn onder andere de Ford Focus en Ford Fiesta heb je voortaan net iets meer aan je iPhone of iPad. De optie Ford SYNC AppLink communiceert voortaan met Spotify op Apple’s telefoon of tablet, waardoor je muziek op je autospeakers kan afspelen. De techniek is mogelijk door een update van de Spotify-app. Je kan andere nummers, artiesten, afspeellijsten en radiozenders van artiesten opzetten door spraakbesturing. Roep ‘Play Starred’ en je gesterde nummers beginnen te spelen.

Om van de koppeling gebruik te maken, heb je de SYNC AppLink-optie nodig op de auto van Ford, en daarbij is ook een Premium-abonnement op Spotify vereist. Dat is het abonnement van tien euro per maand waarbij je zowel op de desktop als iPhone of iPad onbeperkt en reclameloos muziek kan luisteren. Je mag Spotify met de abonnementsvorm op maximaal vijf verschillende apparaten installeren, maar slechts op één tegelijk gebruiken.

Spotify 0.6.2 voor de iPhone en iPad corrigeert verder dat je nu topnummers van je vrienden kan zien.

Downloaden: Spotify (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2013, 17:58
Categorie Muziek
Onderwerpen spotify, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.