WordPress trekt automatisch opslaan in iOS-app weer in

De WordPress-app voor iPhone en iPad kan niet meer autosaven. De functie is voorlopig teruggetrokken totdat hij stabiel genoeg wordt geacht.

Wordpress update blogplatformWordPress zet het automatisch opslaan van artikelen waar je aan werkt voorlopig weer terug. In de vorige functie werd het autosaven geïntroduceerd, zodat je bewerkingen aan de tekst beter opgeslagen zouden worden. Dat maakte de app echter instabiel, geeft WordPress nu toe. In update 3.5.2 wordt de functie daarom teruggetrokken totdat het autosaven stabieler is. Er is nog een aantal andere verbeteringen en fixes doorgevoerd.

De fout dat de applicatie in portretstand blijft staan in iOS 5, is verholpen. Ook moet er geen probleem meer zijn met de auteursnamen onder (of in ons geval boven) artikelen bij blogs die gebruik maken van een eigen domein. Previews van artikelen moeten nu ook zonder probleem worden weergegeven, ongeacht de inlogmethode die je gebruikt in de app. Ten slotte is het eenvoudiger om de WordPress-clouddienst Jetpack op te zetten vanuit de applicatie en zijn de instellingen voor notificaties aangepakt.

Downloaden: WordPress (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2013, 21:20
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen weblog, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.