Spotify iPhone-app waarschuwt bij bijgewerkte afspeellijsten

Spotify voor iPhone heeft een update gekregen. De app levert push-berichten als een afspeellijst waarop je bent geabonneerd, is bijgewerkt. Ook krijg je berichten als mensen jou gaan volgen.

spotify updateDe app Spotify is sinds begin mei als universele app beschikbaar, geschikt voor iPhone en iPad. Vanmiddag kreeg de app een update met een nieuwe functie: voortaan krijg je een push-bericht als er een afspeellijst waarop je bent geabonneerd is bijgewerkt. Ook krijg je een berichtje als vrienden jou gaan volgen of wanneer een vriend lid wordt van Spotify. Eventueel kun je de push-berichten uitschakelen, als je verwacht dat je teveel meldingen zult krijgen. Daarnaast is de weergave van de app op allerlei punten verbeterd: de graphics zijn aangepast voor het retinascherm en dat geldt ook voor de offline afspeellijsten.

Nieuwe gebruikers vinden in de app ook iets bruikbaars: er is een introductiegids toegevoegd, waarin alle functies worden uitgelegd. De makers van de app hebben het inloggen via Facebook verbeterd en ook iets aan de prestaties en stabiliteit van de app gedaan. Om Spotify in Nederland te gebruiken heb je voor mobiel gebruik een abonnement Spotify Premium nodig. Je kunt ook gebruik maken van de Spotify-acties die KPN, Hi en andere providers aan hun klanten leveren.

Downloaden: Spotify (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 19:32
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.