Spotify-applicatie krijgt play queue en swipe-beweging

De Spotify-app heeft weer een update gehad. Het is nu mogelijk om liedjes toe te voegen aan een play queue. Ook kun je nu door middel van een swipe-beweging diverse handelingen uitvoeren bij een liedje. Zo kun je het liedje toevoegen aan je favorieten of toevoegen aan de play queue.

SpotifyVandaag heeft de Spotify-app weer een update gekregen. Hoewel er niet een hele waslijst aan verbeteringen inzit, heeft de applicatie toch enkele functies toegevoegd die voor velen een gemis waren. Zo kun je nu je afspeellijsten blijven synchroniseren als de app is afgesloten. Daarnaast heeft de applicatie nu ook ondersteuning gekregen voor de ‘play queue’. In de desktop-versie van het muziekprogramma kon je al liedjes direct laten afspelen na het huidige liedje; nu is dit ook mogelijk in de iPhone-app. Zet je een liedje op de queue, dan wordt deze direct na het huidige liedje afgespeeld. Als de queue leeg is gaat de applicatie weer verder met de afspeellijst of het album dat op dat moment aan het afspelen was.

Ook heeft de applicatie een nieuwe swipe-mogelijkheid gekregen. Maak je een swipe-beweging van links naar rechts over een liedje, dan krijg je een klein keuzemenu te zien. Hierin kun je kiezen of je het liedje in je favorieten wilt zetten, of juist eruit halen. Ook kun je in het keuzemenu het liedje aan de play queue toevoegen, delen met vrienden, toevoegen aan een afspeellijst of het album of de artiest van het liedje zien.
Spotify heeft ook een bug gerepareerd: het is nu weer mogelijk om liedjes en albums te delen via Facebook.

Let op: voor de Spotify-applicatie heb je een Spotify Premium-account nodig óf muziek die je hebt aangeschaft in de downloadwinkel van Spotify.

Downloaden: Spotify (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2011, 14:30
Categorie Muziek
Onderwerp spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.