Soundtrack van artistieke iPad-game Superbrothers uitgebracht

De soundtrack voor het artistieke spel Superbrothers: Sword & Sorcery EP is uitgebracht in iTunes. Het brengt de muzikale nummers van de bijzondere iPad game ten gehore in 27 tracks.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Superbrothers soundtrack in iTunesSuperbrothers: Sword & Sorcery EP is een van de meest eigenzinnige spellen op de iPad, en ook een van de beste. In de game met de bijzondere pixelstijl ben je een man op ontdekkingstocht door een natuurgebied. Het heeft momenten van vechten, maar de speler zal vooral verkennen en rondkijken wat er te doen is. Sword & Sorcery is niet alleen onderscheidend door haar visuele stijl, maar ook door haar soundtrack. Die is nu als downloadbaar album uitgebracht onder de omvangrijke naam Sword & Sorcery LP – The Ballad of the Space Babies van Jim Guthrie.

The Ballad of the Space Babies bestaat uit 27 tracks van vaak slechts anderhalve minuut lang. De nummers zijn elektronisch, klinken soms blikkerig en hebben veel harmonieuze klanken. In iTunes kosten de nummers 99 eurocent per stuk en kost het complete album 7,99 euro. Het is ook te downloaden vanaf de site van de componist Jim Guthrie op Bandcamp. Daar kost ie ruim een euro minder.

Hoewel de muziek niet voor iedereen weggelegd is, laat het beslist horen hoe anders Superbrothers: Sword & Sorcery EP is dan het gros van de games op welk platform dan ook.

Downloaden: Sword & Sorcery LP – The Ballad of the Space Babies (de soundtrack, iTunes, €7,99)
Downloaden: Superbrothers: Sword & Sorcery EP (het spel, App Store, 3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2011, 0:27
Categorie Games
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.