Shnap krijgt update: foto’s van anderen delen

Een update voor Shnap brengt een deelmogelijkheid voor het delen van andermans foto's naar buiten in deze iPhone-app. Voor de copyrights op Tumblr, Twitter en Facebook wordt automatisch gezorgd.

Shnap update iPhone iPod touchDe foto- en sociale netwerk-app Shnap heeft een nieuwe update gekregen waardoor de applicatie in haar mogelijkheden is gegroeid. Zeker bloggers zullen de nieuwe aanpassingen waarderen. De app biedt nu namelijk de mogelijkheid om foto’s van anderen te delen op Twitter, Facebook en Tumblr. Dat lijkt misschien niet zo’n bijzondere optie, maar dat is een functie die bij veel apps (waaronder Instagram) ontbreekt. Er zijn meer vernieuwingen.

De applicatie zorgt zelf voor een ‘nette attributie’ van de foto’s, wat betekent dat het doorplaatsen van foto’s op de sociale netwerken of Tumblr automatisch met bronvermelding gebeurt. Het Photo Lab, waarin verschillende effecten en kleurenfilters aan foto’s toegevoegd kunnen worden, is daarnaast voorzien van een nieuw postkaart-filter. Met het filter komt een foto over als een vakantiekaartje naar het thuisfront. Ook laat Photo Lab de aanpassingen die je maakt met het tilt-shift vervagingseffect beter zien. De laatste noemenswaardige verbetering is dat je eigen aangeraden foto’s van anderen terug kunt zien in de Activity Feed. Zo kun je ze, vanaf deze update dus, ook op een later tijdstip delen op andere sites. De aanpassingen gaan gepaard met een nieuw pictogram van de app.

Shnap is een applicatie waarmee je foto’s kan bewerken en delen met anderen Bijzonder aan Shnap is dat de foto’s door volstrekt onbekenden kunnen worden beoordeeld. Hoe meer waarderingen, hoe meer punten en hoe hoger je ranking als fotograaf.

Downloaden: Shnap (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2011, 19:15
Categorieën Fotografie en video, Sociaal netwerken
Onderwerpen fotofilters, instagram, tumblr

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.