Cosmopolitan voor mannen vanaf augustus in de App Store

Cosmopolitan komt met een bijzondere uitgave voor de iPad. Dit digitale magazine wordt voor het mannelijke publiek uitgebracht, om ze te helpen met het zo tactisch mogelijk omgaan met vrouwen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

In augustus komt er een speciale mannen-versie van Cosmopolitan op de iPad uit.Deze zomer lanceert er wel een erg bijzonder blad voor de iPad. Cosmopolitan, de autoriteit onder de internationale vrouwenbladen, krijgt een versie speciaal gericht op het mannelijk geslacht. De publicatie wordt alleen digitaal uitgebracht en is vanaf augustus beschikbaar in de App Store. Het iPad-blad helpt mannen onder andere met het zo goed mogelijk behandelen van hun date. Om te voorkomen dat mannen zich voor de aankoop schamen wordt hij verkocht onder de afkorting CFG, wat staat voor Cosmo for Guys.

CFG draait de rollen om. Waar het vrouwenblad normaal gesproken geheimen over mannen bespreekt en informatie over vrouwen uitwisselt, zijn het nu de vrouwen die onderzocht worden. De feature All About Women vroeg aan vrouwen wat ze liever een man zien doen in een bepaalde situatie. Moet je bijvoorbeeld zeggen dat er iets tussen haar tanden zit? Of wat ze 10 minuten lang op het toilet deed? Wanneer SMS je haar terug? De antwoorden hierop worden uitgebreid toegelicht, zodat je precies weet wat je wel of niet kunt maken.

Enquetes op Cosmopolitan.com zijn met geolocaties op Google Maps gezet, zodat je binnen het blad kunt zien wat voor seksuele activiteiten vrouwen in jouw regio zich mee bezig houden – inclusief een kort verhaaltje van haar. Voyeuristisch, dat is het wel. Het is nog niet duidelijk of deze functie alleen Amerikaanse resultaten gebruikt, of internationaal werkt.

Cosmopolitan’s Kate White zegt dat het vrouwenblad al een tijd stiekem populair is onder een kleine groep mannen:

Vlak nadat ik hier ging werken, kreeg ik een flink aantal e-mails van mannen die zeiden graag het blad door te bladeren en vaak de issue van hun vriendin stiekem lezen. Een vaak gebruikt argument was dat het is alsof je het speelboek van het andere team bekijkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2011, 22:39
Categorie Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.