Review: ontsteek raketten met RocketFuse

Review van RocketFuse, een game waarbij je een grote raket uit een grot moet halen met behulp van vuurpijlen. De makers hebben een mooie game afgeleverd, maar je hebt de game wel erg snel uitgespeeld.
Emiel Janson - · Laatst bijgewerkt:

RocketFuseIn de game RocketFuse draait alles om raketten. De bedoeling van het spel is een grote raket uit een grot te halen door middel van kleinere (vuurwerk)pijlen. Je kan de vuurwerkpijlen eenvoudig op de raket plakken door met je vinger een streep te trekken over de raket, in de richting die de vuurwerkpijl moet gaan. Met deze vuurwerkpijlen is het mogelijk de grote raket door de grot te laten vliegen. Hierbij is het de kunst zo min mogelijk pijlen te gebruiken en zo snel mogelijk uit de grot te komen.


De makers van RocketFuse, RocketHand, hebben naar mijn mening een mooie game afgeleverd. Alles ziet er erg netjes en verzorgd uit en de besturing werkt goed. Daarnaast is de muziek in de game zeer origineel en past het goed bij de game. Mijn eerste indruk was daarom ook erg goed. Ik bleef maar raketten naar de maan sturen. Deze eerst indruk hield echter niet heel lang stand: na ongeveer een half uurtje was de game al afgelopen. Ik had alle 12 levels (waarvan sommige niet meer dan een minuut kostten) uitgespeeld.

Conclusie

RocketFuse, een leuk spel dat er erg goed uitziet. De tijd dat ik er mee bezig ben geweest heb ik er zeker van genoten. Het enige en toch wel een erg groot minpunt is dat het spel over slechts 12 levels (circa een halfuur speelplezier) beschikt! Hierdoor is de game voor €1,59 misschien net iets te duur.

Info: RocketFuse

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:50
Onderwerp
Categorie
Games
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.