Reeder voor iPhone krijgt ondersteuning voor ‘Readability’ en hoger synclimiet

Er is een nieuwe versie van Reeder voor iPhone uitgebracht met ondersteuning voor maximaal 5.000 items en Readability.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

ReederOntwikkelaar Silvio Rizzi heeft een nieuwe versie van de populaire Google Reader-client Reeder uitgebracht. De Readability-functie uit de iPad-versie van Reeder is nu ook beschikbaar voor de iPhone-versie. Hiermee kan de volledige content van de website opgehaald worden zonder dat hiervoor de website zelf geopend hoeft te worden. De ondersteuning hiervoor is vooralsnog op experimentele basis. De functionaliteit kan geactiveerd worden door de R-knop of door de ‘pinch open’-gesture in de artikelweergave.

Ook nieuw is ondersteuning voor het schermvullend weergeven van afbeeldingen met de mogelijkheid om de omschrijving weer te geven en de afbeelding te bewaren in de fotobibliotheek. In de geavanceerde instellingen van Reeder is nu een optie opgenomen waarmee de synclimiet naar 5.000 items kan worden verhoogd.

Tot slot zijn er nog enkele problemen opgelost, zoals het crashen van de applicatie bij het synchroniseren van accounts met enkele duizenden abonnementen. Een ander probleem dat is opgelost betreft het openen van mappen waarvan de inhoud vervolgens leeg bleek te zijn.

Downloaden: Reeder voor iPhone (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2011, 12:43
Categorie Nieuws
Onderwerpen google, readability, reeder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.