iPhone-applicatie Hip & Hot helpt moeders aan hippe spullen

Hip & Hot is een iPhone-applicatie voor moeders, die van spullen houden, aan winacties mee willen doen en hippe shops willen ontdekken.

hip en hotWeblog Hip & Hot heeft vandaag een eigen shopapplicatie gelanceerd. Met de app kunnen moeders elke dag te zien krijgen welke leuke artikelen ze nog in huis kunnen halen, zoals kinderspullen, cadeauideeën en gadgets. Judith van Wijk selecteert de spullen dagelijks voor de lezers van weblog Hip & Hot. Ook zijn er win- en kortingsacties te zien en kun je een overzicht van webshops doorbladeren, waarbij de shops op onderwerp staan gesorteerd.

De app bevat dagaanbiedingen, die alleen in de iPhone-applicatie staan. Er staan in de app ook diverse Hip & Hot-blogs, meer dan er op de website staan. Heb je zelf iets hips of hots gespot, dan kun je dit doorgeven aan de redactie. Ook kun je vrienden vanuit de app op de hoogte houden van leuke spullen. Hip & Hot bestaat sinds 2009 en trekt als weblog zo’n duizend unieke bezoekers per dag. Oprichtster Judith van Wijk is naast blogger ook de Europese distributeur van de Mommy Measure, een beschrijfbaar zwangerschapsmeetlint.

De app is ontwikkeld door Sixpack.

Downloaden: Hip & Hot (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2011, 12:30
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp sixpack

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.