iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Reclame-applicatie Tic Tac rammelt nog realistischer

Tic Tac heeft een eerste update gekregen met een paar nieuwe functies. Maar de echte vernieuwingen komen in versie 2.0.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tic tac menuEerder schreven we al over de nutteloze applicatie Tic Tac, die dit jaar verscheen in de App Store. Je kon alleen met een Tic Tac-doosje schudden, dat maakte lawaai en je kon van smaak veranderen. Inmiddels is er een nieuwe update uit, maar de echte verbeteringen komen met versie 2.0: dan kun je snoepjes delen met andere gebruikers door ze over te gooien. Door smaken van andere gebruikers te verzamelen verdien je punten. Ook is het mogelijk om op je favoriete smaak te stemmen.

Voorlopig zullen we het nog met versie 1.1 moeten doen. Daarin zijn geen nieuwe smaken bijgekomen. Wel zijn er wat kleine dingen verbeterd:

  • Grafisch is de applicatie verbeterd; zo lijken de Tic Tac-pakjes en de pillen realistischer.
  • Nieuw geluid: het schudden en het draaien van het pakje (de populaire geluidjes) zijn zo aangepast, dat de verpakking minder geluid maakt als er minder snoepjes in de verpakking zitten.
  • Hint & Tips: in het scherm kun je zien wat je met het doosje kunt doen, er staat bijvoorbeeld ‘Shake’, en ‘Open’, dat staat weergegeven op de plaats waar je bijvoorbeeld het doosje kunt openen.
  • De pillen zijn actiever, ze reageren eerder. Bij de vorige versie moest je nogal hard schudden om de pillen in beweging te krijgen.
  • Videohandleiding: via het hoofdmenu kun je een video afspelen, zodat je alle functies in één keer ziet.

Downloaden: Tic Tac (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Amusement
Onderwerpen app store, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.