Vanaf maandag verkrijgbaar: Real Racing van Firemint (€7,99)

Firemint, de ontwikkelaar van Flight Control, gaat maandag de racegame Real Racing uitbrengen in de App Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

real racingAanstaande maandag is het zover! Nee, niet de nieuwe iPhone, maar de nieuwe game van Firemint. Vanaf maandag is Real Racing verkrijgbaar in de App Store, een game die al in augustus 2008 werd aangekondigd. Firemint is bekend geworden als ontwikkelaar van Flight Control. Met Real Racing gooien ze het over een heel andere boeg: autoracen op een parcours, waarbij je de accelerometer gebruikt om bochten te nemen.

real racingDe bediening schijnt fantastisch te zijn en de graphics mooier dan we ooit bij een dergelijke game hebben gezien. Net als bij Flight Control kun je de scores uploaden naar CloudCell.com.

Eigenlijk was het plan om Real Racing vóór de kerst in de App Store uit te brengen. Uiteindelijk hebben we zes maanden langer moeten wachten. De game heeft multiplayerfuncties (via Wi-Fi). Maar pas echt bijzonder is dat je tijdens het gamen een replay-video kunt maken, die je kunt uploaden naar YouTube. Dat belooft wat!

Als we de trailer hieronder mogen geloven, krijgt Real Racing nogal onwerkelijk realistische graphics. De game gaat €7,99 kosten.

In augustus 2008 verscheen er al een eerste demofilmpje, waarin de game al behoorlijk goed leek te werken:

Touch Arcade heeft al een paar mooie screenshots gepost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games
Onderwerpen firemint, racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.