QuickPlan Pro voor iPad: professionele projectmanager

QuickPlan Pro voor iPad is een professionele projectmanager met Gantt-grafieken die projecten tussen meerdere apparaten en teams synchroniseert.

QuickPlan ProQuickPlan Pro voor iPad is een nieuwe projectmanagement-app, waarmee je projecten door middel van Gantt-grafieken kunt aanmaken en tussen meerdere apparaten en teams kunt synchroniseren. De app werkt erg intuïtief en ondersteunt het importeren en exporteren van projecten van en naar Microsoft Project Plan (MPP). Microsoft Project is een softwarepakket voor projectmanagers in bedrijven bij het maken van planningen. Daardoor kun je met QuickPlan Pro op professionele wijze projecten aanmaken en beheren.

quickIn de app kun je taken aanmaken door ze in de Gantt-grafieken over dagen en tijden heen en weer te schuiven. Projecten kunnen worden gedeeld als afbeeldingen, Excel-en PDF-bestanden en kunnen met meerdere apparaten en tussen verschillende teams worden gesynchroniseerd. Daarnaast kunnen projecten via Airdrop, e-mail, Dropbox en iTunes worden geïntegreerd met Microsoft Project Plan. Daarnaast kun je in de app een oneindig aantal projecten aanmaken, voor iedere taak een andere kleur kiezen en taken automatisch in je kalander opslaan.

plan ProQuickPlan Pro heeft de app naar eigen zeggen zo simpel mogelijk gehouden, maar dat geldt naar ons idee alleen voor mensen die al eerder met Gantt-grafieken hebben gewerkt. Voor de rest zijn er natuurlijk tutorials en enkele voorbeelden om af te kijken, maar zal het even duren voor ze de app onder de knie hebben. Dat maakt QuickPlan pro ongeschikt voor huis-, tuin- en keukenprojecten, maar wel voor professionele doelen met een langer tijdbestek, zoals het bouwen van een huis of het plannen van een groot evenement.

Downloaden: QuickPlan Pro voor iPad (€6,99, iPad, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 16:22
Categorie Productiviteit
Onderwerpen grafieken, microsoft, projectmanagement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.