ING Bankieren iPhone-app maakt betalen met iDeal mogelijk

ING Bankieren laat je nu in de app iDeal-betalingen afhandelen. Zo weet je dat je in een beveiligde omgeving geld overmaakt.

ING Bankieren app-icoon iPhone iPadIn navolging van de mobiele bankieren-app van de Rabobank, biedt nu ook ING Bankieren de mogelijkheid om betalingen via iDeal af te handelen in de iPhone- en iPad-app. Als je op een mobiele website of in een andere applicatie stuit op een knop dat je met iDeal kan betalen, kan je nu de betaalmodule openen in de ING-app en aldaar de transactie afhandelen. Zo weet je zeker dat het in een beveiligde omgeving gebeurt.

Er zijn nog twee andere vernieuwingen in ING Bankieren op iPhone en iPad. De applicatie geeft je nu de optie om je pasgebruik te wijzigen van de instelling ‘Europa’ naar ‘Wereld’, zodat je internationale betalingen kan verrichten met de pas. Ook moet de app optimalisaties voor gebruik onder iOS 7 met zich meebrengen.

De vorige grote update van ING dateerde van begin september. De mobiele betalen-app werd toen voorzien van een zoekfunctie, waarmee je snel bepaalde transacties kan achterhalen. Met invoering van de nieuwste update is de minimumvereiste voor het gebruik van de app iOS 5.0 geworden. Dat was iOS 4.3.

Downloaden: ING Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 17:43
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.