PayPal voor iPhone-app ondersteunt nu wachtwoord-apps

De mobiele betaal-app PayPal heeft een betere indeling en je kan hem nu beveiligen met wachtwoorden gegenereerd in bijvoorbeeld 1Password.

PayPal iPhone iOS mobiel betalenDe officiële iPhone-app van betaaldienst PayPal is op verschillende punten verbeterd na een laatste update. De applicatie geniet een herindeling en ondersteunt nu wachtwoord-apps. Zo kan je beveiligde wachtwoorden vanaf bijvoorbeeld Apple’s nieuwe iCloud keychain of 1Password plakken in het wachtwoordveld van de app, zodat je met een veilig gegenereerde code kan inloggen.

Als je de PayPal app opent na de update, kom je binnen in de activiteitentab. Dat is de nieuwe hoofdpagina van de applicatie geworden, waarop je bovenin je huidige PayPal-saldo vindt en daaronder de laatste transacties onder elkaar ziet staan. Onder de tabblad Betaalmethoden zie je het totale saldo en het beschikbare saldo staan. Verder lijkt PayPal zich een beetje in te dekken voor eventuele fouten in de app na de update. “Niemand is perfect. We zijn altijd op jacht naar bugs en proberen ze zo snel mogelijk op te lossen.” Zelf zijn ze nog geen vreemd gedrag tegengekomen.

Downloaden: PayPal (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 14:50
Categorie Financiën
Onderwerpen mobiel betalen, paypal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.