Problemen met statusupdates in Facebook iPhone-app

Facebook voor iPhone blijkt momenteel niet goed te werken. De app geeft statusupdates niet goed door en de privacy-settings ontbreken.

facebook iphoneGebruikers maken melding van problemen met de iPhone-applicatie van Facebook. Twee bekende problemen: de statusupdates verschijnen niet in de News Feed en de privacy-instellingen blijken niet meer bereikbaar via de iPhone-app. Wanneer Facebook-gebruikers via de app hun status bijwerken, blijkt deze alleen op hun eigen Wall te verschijnen en niet in de livefeed van vrienden. Je zult dus naar de persoonlijke Walls van al je vrienden moeten gaan, om te zien wat ze meemaken. Wil je toch dat het goed werkt, dan kun je je update beter via de mobiele site van Facebook publiceren.

Een tweede alternatief is het posten van updates via een andere app, die berichten kan doorplaatsen naar Facebook, zoals Focus for Facebook (gratis).

Om de privacy-instellingen te zien kun je naar de website gaan, waar je van elke app die je toestemming hebt gegeven, de naam kunt zien. Vanuit de app is het momenteel niet mogelijk. Voor elke app kun je vervolgens de toestemming intrekken. Omdat Facebook voor iPhone in deze lijst ontbreekt, weet je niet welke rechten de app heeft. De bal ligt nu bij Facebook om de problemen met de app op te lossen.

Downloaden: Facebook voor iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2011, 22:56
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.