AppEvent: Supermarkt+ voor iPhone vandaag gratis

Supermarkt+ is momenteel gratis dankzij AppEvent. Deze applicatie toont aanbiedingen en actuele prijzen van 28 Nederlandse supermarkten.

supermarkt plusSupermarkt+ is de meest uitgebreide supermarktapplicatie van Nederland. In deze applicatie krijg je de aanbiedingen van 28 supermarktketens in heel Nederland te zien, van Agrimarkt tot Troefmarkt, maar ook bekendere namen zoals Albert Heijn, C1000 en Lidl. De app wordt gevoed met data van www.supermarktaanbiedingen.com. Binnen de app kun je zoeken naar producten een aanbiedingen, details van aanbiedingen bekijken en aanbiedingen op een lijstje zitten. Ook producten die niet in de aanbieding zijn, kun je aan je boodschappenlijstje toevoegen. De app toont verder adressen en openingstijden van de supermarkten.

Wat de app bijzonder maakt, is dat je ook prijzen kunt opvragen van producten die niet in de aanbieding zijn. Je kunt supermarkten in de buurt opzoeken en laten weergeven op Google Maps. Een route laten plannen naar de gekozen supermarkt is ook mogelijk. Erg compleet dus. Wel zijn er de nodige klachten in de App Store-reviews te lezen, waaronder opmerkingen over veelvuldige crashes. De app heeft een gemiddelde waardering van 2,5 sterren bij 227 waarderingen. Supermarkt+ is begin januari nog bijgewerkt naar versie 1.4, met als belangrijkste verbeteringen iOS 4.2 compatibiliteit en sneller zoeken naar aanbiedingen/producten.

De makers van de app Supermarkt+ voeren de aanbiedingen elke week zelf in. Eerder ontstond er wat wrijving met de makers van de concurrerende app Aanbieding, maar dat is inmiddels allemaal netjes opgelost.

Downloaden: Supermarkt+ (tijdelijk gratis)

Let op: de gratis verkrijgbaarheid vanwege AppEvent geldt alleen op de publicatiedatum van het artikel. Het kan dus zijn dat het artikel na de publicatiedatum niet meer gratis is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2011, 11:03
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen aanbieding, appevent, gratis, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.