Presentatie-app Electric Slide ondersteunt nu Keynote-presentaties

Electric Slide is een iOS-app waarmee je PowerPoint- en Keynote-presentaties kan streamen via internet, aan iedereen die wil kijken.

Electric Slide iPad presenterenDe handige iPad-app Electric Slide heeft een behoorlijke update gekregen voor de iPad en iPhone. De applicatie waarmee je PowerPoint-presentaties kan bedienen en ze uitzenden via internet naar iedereen die erop inlogt, ondersteunt nu ook presentaties die zijn gemaakt met Apple’s Keynote – zelfs met inbegrip van de animaties. Ook is er nu een zoom-functie waarmee je delen van klaargezette slides en documenten kan vergroten om beter te laten zien aan je toeschouwers. Om snel presentaties, video’s en documenten naar jezelf te versturen, maakt de app nu een mailadres aan waarna je alle gewenste documentatie kan mailen, om het voorhanden te hebben in Electric Slide.

Terwijl je de presentatie bedient vanaf de iPad en iPhone, kun je je nu ook beroepen op thumbnails van de verschillende slides. Zo schakel je snel naar een ander punt in de presentatie. De weergave-kwaliteit van afbeeldingen en tekst is toegenomen en Electric Slide ondersteunt meer specifieke PowerPoint-lettertypes en heeft betere omgang met PowerPoint-presentaties.

Electric Slide iPad Power Point presentaties streamenJe kan nu links delen die toeschouwers op hun eigen schermen kunnen openen en video’s kunnen offline opgeslagen worden door de uitzender, zodat ze ook voorhanden zijn voor een traditionele offline-presentatie met Electric Slide. Door op het sync-icoontje te drukken, zie je ook hoe ver dat synchroniseren is. Een van de laatste toevoegingen aan de grote update is dat je op de iPad 1 en iPhone 4 nu ook offline kan presenteren op een groot scherm, dus ook zonder internetverbinding: Electric Slide ondersteunt nu ook Apple’s A/V adapter om een signaal van een iOS-apparaat mee door te sturen naar een televisiescherm.

Downloaden: Electric Slide (gratis, universeel, iOS 5.0.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 16:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen keynote, microsoft, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.