PDF Converter voor iPad: maak van elk document een PDF

PDF Converter zet alle bestanden op je iPad zonder omwegen om naar PDF-bestanden. Zelfs websites kun je naar het documentenformaat omzetten.

PDF Converter maakt van alles op je iPad makkelijk een PDF-bestand.PDF Converter kan van bijna alles op je iPad een PDF-bestand maken. Dit maakt het makkelijker om bepaalde bestanden met anderen te delen, omdat PDF’s op alle gangbare computersystemen zonder al teveel moeite bekeken kunnen worden. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een website voor later gebruik in het bestandsformaat op te slaan.

Vanuit de app heb je toegang tot je iWork-documenten, foto’s, contactpersonen, websites en bestanden uit andere apps zoals Dropbox. Met een druk op de knop veranderen ze in PDF-bestanden, die je daarna kunt e-mailen, uitprinten via AirPrint of openen in een app met PDF-ondersteuning.

Sla je webpagina’s op, dan zijn ze in hun nieuwe formaat goed te lezen wanneer je geen internetverbinding hebt. Apps zoals Instapaper en Read It Later bieden al goede alternatieven om dit te doen, maar met PDF Converter blijft de layout van de originele website intact.

Download: PDF Converter €5,49

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2011, 22:07
Categorie Zakelijk
Onderwerpen bureau, documenten, google documenten, houder, instapaper, pdf, read it later, readdle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.