Lees webpagina’s offline met Read It Later

Read It Later is een bookmarktool waarmee je artikelen die je op internet hebt gevonden later nog eens rustig te lezen. Nieuw is de iPhone-applicatie, waarmee je de lijst die je op de desktop hebt aangemaakt ook onderweg kunt lezen, zelfs als je geen internetverbinding hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

read it laterRead It Later is een bookmarktool waarmee je artikelen die je op internet hebt gevonden, kunt bookmarken om later nog eens rustig te lezen. Nieuw is de iPhone-applicatie, waarmee je de lijst die je op de desktop hebt aangemaakt ook onderweg kunt lezen, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Er zijn twee versies: een gratis en een betaalde versie, die €2,39 kost.


Met die betaalde versie heb je fullscreen-browsing tot je beschikking, er is een bookmarklet voor het opslaan van linkjes uit Safari en een functie om artikelen aan te melden op je favoriete site (Digg, Twitter, enzovoort).

De iPhone-applicatie heeft bovenin drie knoppen: Online, Offline en Offline Text voor het lezen van tekst zonder afbeeldingen. Je kunt ook instellen dat de accelerometer niet in actie komt, zodat je makkelijker in bed kunt lezen. De ontwikkelaar heeft een API beschikbaar gesteld voor mensen die de functionaliteit van Read It Later in hun eigen RSS-applicatie willen inbouwen.

Meer info: Read It Later
Installeren: Read It Later Free en Read It Later Pro (€2,39)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.