AutoPlay voor iPhone: maak je eigen YouTube-afspeellijst

Met AutoPlay maak je YouTube-afspeellijsten, waarin video's achter elkaar blijven afspelen. Je kunt ook alle populaire video's of video's over een bepaald onderwerp achter elkaar aan laten spelen.

Met AutoPlay maak je afspeellijsten op YouTube, waarin de video's automatisch na elkaar afspelen.De ingebouwde YouTube-app in iOS levert prima werk, maar mist vooral een belangrijke functie: het maken en afspelen van playlists (afspeellijsten). AutoPlay is een simpele app die juist dat gat probeert te vullen. Je maakt een lijst aan video’s, die de app daarna automatisch achter elkaar afspeelt. Er zijn ook dynamische lijsten die je kunt bekijken.

Door in het hoofdmenu naar Instant Playlist te gaan kun je een eigen afspeellijst maken en afspelen. Dit doe je simpelweg door te zoeken naar je favoriete YouTube-video’s en ze in de lijst te zetten. Heb je geen voorkeur, dan is het ook mogelijk om YouTube-categorieën zoals Most Viewed, Top Favorited en Top Rated op te zetten. Deze blijven praktisch eindeloos video afspelen. Je kunt ook een zoekterm te gebruiken om in een keer een videolijst te genereren.

Heb je een Apple TV 2G in huis staan, dan is het mogelijk om de YouTube-beelden op je televisie af te spelen.

Download: AutoPlay (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2011, 22:24
Categorie Amusement
Onderwerpen apple tv, playlist, youtube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.