Opera Mini Web Browser: nieuwe interface, Retina- en iPad-support

De webbrowser Opera Mini voor de iPhone is grondig aangepakt in een update die de applicatie nu ook geschikt maakt voor Retina-beeldschermen en de iPad. De snelheid en het snelkeuzemenu zijn behouden gebleven.

Opera Mini voor de iPadDe na de lancering vorig jaar al snel erg populaire Opera Mini Web Browser is grondig aangepakt voor de iPhone in een vandaag verschenen update. Die geeft het programma waarmee je kan surfen eindelijk ondersteuning voor Retina-beeldschermen. Ook is de applicatie nu van nature geschikt voor de iPad en kunnen de instellingen en gegevens van de twee versies gesynchroniseerd worden. De interface is onder handen genomen, er is betere ondersteuning voor Arabische talen en Chinees en je kan webpagina’s direct delen via Twitter en Facebook.

De twee grootste pluspunten van de Opera Mini Web Browser staan gelukkig nog steeds overeind. Bij binnenkomst in de app zie je nog steeds een keuzemenu waar vanuit je direct naar negen eigen favoriete webpagina’s kan gaan. Ook de bijzonder hoge snelheid waarmee Mini het internet laadt, is behouden gebleven.

Downloaden: Opera Mini Web Browser (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2011, 21:00
Categorie Productiviteit
Onderwerpen opera, safari, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.