Officiële TED-applicatie ondersteunt nu AirPlay

De officiële TED-applicatie voor de iPad ondersteunt nu AirPlay. Je kunt de inspirerende presentaties daardoor ook via je Apple TV op een HDTV of andere televisie bekijken.

ted ipad appAls je van inspirerende mensen houdt, ken je ongetwijfeld de TED Talks. TED brengt mensen die écht iets te zeggen hebben, op een podium. De organisatie heeft ook een officiële app, waarmee je alle presentaties nog eens rustig kunt bekijken. De app heeft nu een update gekregen, met ondersteuning voor AirPlay. Zo kun je de fascinerende TED Talks-video’s ook op je HDTV bekijken.


Je hebt hier wel een tweede generatie Apple TV of ander ondersteund apparaat voor nodig, die je op de televisie aansluit. Wie snel de beste presentaties in beeld wil hebben kan de lijst met video’s sorteren op populariteit of datum.

ted tijdOok kun je zoeken op tags, thema’s of gerelateerde presentaties. Je kunt zelfs aangeven hoeveel tijd je hebt (zoals op de afbeelding hiernaast) en krijgt dan een playlist te zien van interessante video’s die je binnen het gegeven tijdsbestek kunt kijken. De AirPlay-functie geldt trouwens ook voor deze playlists.

Downloaden: TED Talks (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.