Mooiste Instagram-foto’s samengebracht op Instagreat

Instagre.at bengt de beste foto's van Instagram samen en maakt ze doorzoekbaar op plaats, persoon of gebruikt filter.

instagram instagreatInstagram heeft als fotodienst een aantal beperkingen: je kunt alleen foto’s uploaden via de iPhone en het aantal filters is beperkter dan bijvoorbeeld de app 100 Cameras in 1, die we gisteren bespraken. Mensen blijken de app massaal te gebruiken om foto’s te delen. Op de site Instagre.at zijn nu de beste foto’s terug te vinden.

De website is gemaakt door webontwikkelaars Elliott Kember en Hector Simpson. ZIj maakten een site waarbij je ook kunt filteren op de foto’s van een bepaalde plaats of persoon, of foto’s waarbij een bepaald filter is gebruikt. Met het toetsenbord kun je door de site navigeren.

Afgelopen week ook in het nieuws: ‘s werelds kleinste Instagram-gallery, bestaande uit één piepkleine foto. De foto wordt geëxposeerd door Mint Digital, een bedrijf dat software ontwerpt.

Zelf bekijken: Instagre.at

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2011, 11:41
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.