Microsoft-woordspel Wordament krijgt Facebook-multiplayer

Microsoft's iPhone-woordspel Wordament kan voortaan ook met Facebook-vrienden gespeeld worden.

microsoft-wordamentHet was ongeveer een half jaar stil rond Microsoft’s Nederlandstalige iPhone-woordspel Wordament, maar een zojuist verschenen update moet het spelletje weer iets populairder maken. Het is voortaan namelijk mogelijk om met je Facebook-account in te loggen, waardoor je met vrienden op dit sociale netwerk kunt spelen. Ook kun je scores voortaan delen via Facebook en Twitter. Hiervoor was je beperkt tot enkel je vrienden op Xbox Live, Microsoft’s gamesnetwerk voor de Xbox en pc.

Had je geen Xbox Live-account, dan kon je er één vanuit Wordament aanmaken. Dit kon voor sommigen echter een barrière zijn waardoor ze geen zin meer hadden om het spelletje te spelen. Overwegend meer mobiele gebruikers hebben een Facebook-profiel, waardoor de kans groter is dat de betreffende personen gewoon kunnen inloggen door hun inloginformatie in te vullen. Microsoft belooft niks namens jou op Facebook te plaatsen en de data enkel te gebruiken om je in contact te brengen met andere spelende vrienden.

Wordament FacebookDe Facebook-ondersteuning is een toevoeging en vervangt de Xbox Live-multiplayer niet. Je kunt dus gewoon nog je potjes met Live-spelers voortzetten. De update bevat verder algemene verbeteringen en zorgt ervoor dat het spel 15 talen ondersteunt. Nederlands zat al een tijdje tussen de ondersteunde talen.

Microsoft bracht vanavond ook Dynamics AX uit, een app waarmee je uitgaven kunt bijhouden. Deze applicatie is op het moment echter alleen in de Amerikaanse App Store te vinden.

Downloaden: Wordament (gratis, universeel, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2013, 8:30
Categorie Games
Onderwerpen microsoft, woordspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.