Mercedes-Benz brengt iPhone-applicatie uit (App Store)

Na Audi volgt ook Mercedes met een eigen App Store-applicatie. In de applicatie kun je foto's en video's bekijken, geluiden horen, en een dealer in de buurt vinden.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Na Audi kan Mercedes natuurlijk niet achterblijven met het uitbrengen van een iPhone-applicatie. De Audi-applicatie is meer een spel, terwijl de applicatie van Mercedes iets meer ter promotie van de Mercedes-Benz C63 AMG is. In de applicatie kun je onder andere foto’s en video’s bekijken, maar ook de specificaties van de auto doornemen, of zelfs geluiden van de auto horen. Verschillende geluiden zijn te horen, zoals het starten van de auto, het accelereren van de auto, of het geluid van een langsscheurende Mercedes-Benz.

Ook de filmpjes zijn leuk om naar te kijken, al zijn ze erg kort. Met een druk op de knop verschijnen er in de Google Maps-applicatie alle Mercedes-Benz dealers bij jou in de buurt.

De Mercedes-Benz C63 AMG-applicatie is gratis uit de App Store te downloaden. App Store-link. In de Amerikaanse App Store heeft de applicatie een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren.

Tipgever: Truckdiver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2015, 11:34
Categorie Diensten
Onderwerpen app store, mercedes, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.