Koopjesjagers opgelet: dag- en weekaanbiedingen op de iPhone

Johan Vandendriessche komt met een iPhone-applicatie waarmee je ten aller tijde snel en eenvoudig kan checken of één van de aanbiedingsites iets leuks voor je heeft.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Dagaanbiedingen OverzichtNederlanders zitten graag voor een dubbeltje op de eerste rij, dat zal niemand verbazen. Mede daarom zijn sites als iBOOD, 1DayFly en DailyMania zo vreselijk populair in ons land. Wie geen zin heeft om al deze sites elke dag te checken (of elke ochtend een stortvloed aan mailtjes in zijn mailbox aan te treffen) kan natuurlijk af en toe naar speciale overzichtssites gaan, zoals jouwaanbieding.nl, dagaanbieding.net, dailyoffers.nl of webkoop.nl. De ontwikkelaar van deze laatste site, Johan Vandendriessche, komt nu met een iPhone-applicatie waarmee je te allen tijde snel en eenvoudig kan checken of één van de aanbiedingsites iets leuks voor je heeft. De applicatie heet Dagaanbiedingen Overzicht.

Dagaanbiedingen Overzicht biedt, zoals de applicatietitel al verklapt, een eenvoudig overzicht van alle Nederlandse aanbiedingen op internet. De meeste aanbiedingen worden één dag of één week aangeboden. De iPhone-applicatie toont wanneer de aanbieding geplaatst is en of het product al uitverkocht is. Bij het selecteren van een aanbieding opent automatisch Mobile Safari, dat je via webkoop.nl naar de website van de desbetreffende aanbieding leidt. Dagaanbiedingen Overzicht biedt verder geen aanvullende functionaliteit, zoals het filteren van aanbiedingsites of push-notificaties bij nieuwe aanbiedingen. Misschien een idee voor de volgende versie?

De websites die op dit moment in Dagaanbiedingen Overzicht zijn opgenomen zijn als volgt: 1DayFly, iBood, OneDayOnly, Koopjessite, Huisdiersuper, Aanbiedingsknaller, Muizenshop, Expedia, Kijkshop, Otto, Kras, Megagadgets, Parfumklapper, TotaalTV, OneDayPrice, Modern.nl, Komplett, BestFive, Hotelkamerveiling, Dagproduct, Headsetcenter, Priceattack, Just 24/7, WeekOpWeek, WAAT?, Doebie, MacDiscount, PriceX, Dagknaller, Gameoffer, Shirtvandedag, DesignerLingerie, Kelkoo, Media Markt en Avao. De erotische sites (wel te vinden op webkoop.nl) ontbreken in het lijstje.

Downloaden: Dagaanbiedingen Overzicht (gratis)
Tipgever: Paul

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:44
Categorie Nederlandse apps
Onderwerpen aanbieding, app store, applicaties, gratis, overzicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.