Jamie Oliver’s recepten nu optimaal op de iPad

Jamie's Recipes is een receptenapp voor iPhone en iPad. De app is geoptimaliseerd voor de iPad en bevat verschillende receptenpacks.

jamie oliver iconJamie’s Recipes is een mooi vormgegeven app waarmee je de recepten van Jamie Oliver kunt bereiden. De app heeft onlangs een update gekregen en is nu volledig geoptimaliseerd voor de iPad. Als universele app kun je Jamie’s Recipes op al je iOS-apparaten gebruiken. De app zelf is gratis, maar voor de receptenpakketten moet je betalen. Er zitten tien gratis recepten in, aangevuld met drie video’s. Wil je meer, dan moet je betalen. De receptenpakketten zijn onder andere: ‘Fresh and Wholesome’, ‘Tasty Tray-Bakes’ en ‘Brilliant Breakfast and Brunch’.

Elk pakket bestaat uit 10 tot 12 recepten. Bij elk recept is een mooie foto toegevoegd, een lijstje met ingrediënten en de bereidingswijze. Je kunt ook aangeven of je de recepten voor 2 of 4 personen wilt maken.

Jamie’s Recipes (gratis)

jamies recipes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2011, 23:02
Categorie Lifestyle
Onderwerpen itunes, koken, recepten, wenskaarten

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.