iPhone iSync: synchroniseren via Wi-Fi

iPhone iSync stelt je in staat om een map via Wi-Fi te synchroniseren tussen je Mac en de iPhone of iPod touch. In de toekomst wordt het zelfs mogelijk om de complete iTunes-bibliotheek draadloos te synchroniseren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone iSynciPhone iSync is een veelbelovende nieuwe applicatie. Het stelt je in staat om je iPhone draadloos te synchroniseren via Wi-Fi en maakt daarbij gebruik van rsync. Door de grafische schil rondom rsync is het door iedereen te gebruiken. Op dit moment is het mogelijk om een bepaalde map vanaf je Mac met je iPod touch of iPhone te synchroniseren, maar in de toekomst zou het best mogelijk kunnen zijn dat je je hele iTunes-bibliotheek draadloos kunt bijwerken. Zodra je nieuwe muzieknummers op de desktop toevoegt verschijnen ze ook op je iPhone en omgekeerd.

De eerste stap daarvoor is al gemaakt: programmeur Francisois, zegt dat hij zijn iPod touch al kan synchroniseren met een oudere versie van iTunes. Er wordt nog gewerkt aan een versie die iTunes 7.5 ondersteunt. Daarna zal het mogelijk zijn om muziek, foto’s, contactpersonen en bookmarks via WLAN te synchroniseren. Je hebt er (uiteraard) een jailbroken iPhone voor nodig om het werkend te krijgen.

De gratis download van iPhone iSync is te vinden op de bijbehorende Google Code-pagina maar houd er rekening mee: het de tool is nog in ontwikkeling.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2014, 9:21
Categorie Diensten
Onderwerpen synchroniseren, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.