Instagram laat je reacties en likes achterlaten via website

Je kunt voortaan ook een reactie of een like op Instagram-foto's achterlaten via de officiële site. Hierdoor hoef je niet de app op te starten wanneer je de iPhone eventjes niet gebruikt.

Instagram reactiesHet is voortaan mogelijk om op de website van Instagram reacties en likes bij een foto achter te laten. Hierdoor hoef je de iPhone-app niet meer op te starten wanneer je een foto op bijvoorbeeld je desktopcomputer tegenkomt. Om door de foto’s van vrienden te browsen moet je wel de app opstarten: Instagram’s hoofdsite linkt nog steeds alleen naar downloads voor apps.

Open je een foto via de Instagram-site, dan vind je daarnaast een blauwe balk die erg veel wegheeft van die in de app. Ben je op de site ingelogd, dan kun je op het hartje rechtsboven drukken om een foto te liken. Het spraakballonnetje zorgt ervoor dat gemaakte reacties op Instagram worden getoond, waarna je er zelf ook één kunt typen.

Afgelopen dinsdag verscheen er nog een update voor Instagram voor de iPhone, waarin een like-schakelaar voor Facebook werd toegevoegd. Een automatische aanvulfunctie zorgt ervoor dat je maar een paar letters hoeft te typen om iemand binnen de app te vinden. Daarnaast kreeg de app een vernieuwd profieltabblad en een aantal “visuele verbeteringen”.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2012, 12:25
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.