Endomondo viert 10 miljoen gebruikers met korting op sport-app

De iPhone-app Endomondo Sports Tracker Pro, waarmee je je eigen sportprestaties kan bijhouden en verbeteren middels een audiocoach, kost tijdelijk slechts 79 cent in plaats van 2,99 euro op de iPhone.

Endomondo Sports Tracker Pro goedkoop iPhoneHet sportieve cross-platform Endomondo heeft onlangs de tien miljoenste gebruiker verwelkomd die zijn of haar sportprestaties wil bijhouden. Om dat te vieren, wordt de Pro-versie van de Endomondo-app tijdelijk met een fikse korting aangeboden. Je kan de applicatie tot aan het einde van de week downloaden voor 79 cent in plaats van de gebruikelijke 2,99 euro. In de Pro-versie kan je jezelf uitdagen steeds betere sportprestaties neer te zetten. Je traint dan tegen jezelf.

Endomondo Sports Tracker Pro wat wil je doenIn de Nederlandse App Store staan inmiddels 109 beoordelingen voor de Pro-versie van de applicatie, met een gemiddelde waardering van 4,5 ster. De gratis versie heeft dezelfde waardering op 300 gebruikers – maar die gebruikers missen de optie om zichzelf uit te dagen om beter te presteren.

De Beat Yourself-optie, waarin de audiocoach je aanmoedigt meer uit jezelf te halen ten opzichte van vorige trainingen, is slechts één van de meerwaardes ten opzichte van de gratis versie. Je hebt ook de keuze uit een interval-programma waarin je zelf je eigen tijds- of afstandsintervallen aanhoudt. De app houdt zich daar vervolgens aan als je begint met sporten. Grafieken geven je rondetijden, hartslag, snelheid en hoogte tijdens de workout aan, waar de gratis versie dat alleen met minder gegevens in cijfertjes doet. Ook kan je een caloriedoel en een tijdsdoel instellen waar de audiocoach je voor motiveert.

Endomondo Pro schema voor sportenAan het einde van vorige week is Endomondo Sports Tracker Pro nog voorzien van een update, waarmee je je hele sportgeschiedenis kan downloaden en wegzetten vanuit de app naar een e-mailadres. Je kan workouts eveneens op Facebook delen zodat je anderen kan laten zien hoe goed je bezig bent. Als laatste heb je vanuit de app nu veel meer instellingen. Je kan je profiel aanpassen, deelinstellingen aanpassen, privacyinstellingen naar je hand zetten, de workouts aanpassen en audio- en accessoires benaderen. Veel van de opties waren alleen voorhanden op de website van Endomondo, waar het succes in 2007 allemaal mee begon.

We schreven eerder al eens uitgebreid over Endomondo Sports Tracker. Op het blog van Endomondo vind je leuke statistieken over het gebruik van de app.

Downloaden: Endomondo Sports Tracker Pro (tijdelijk €0,79, was €2,99)
Ook verkrijgbaar: Endomondo Sports Tracker (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2012, 11:30
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen endomondo, sport, training

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.