iBlast Moki: puzzelen met physics en explosies

Wie van puzzels houdt moet zeker eens naar iBlast Moki kijken. Deze game heeft wel iets weg van Rolando, maar deze keer moet je Moki's naar het einde van het level sturen door midden van explosies.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

iBlast MokiWie van puzzels houdt moet zeker eens naar de nieuwe game van Godzilab Games kijken. iBlast Moki heeft wel wat weg van Rolando en dan hebben we het niet alleen over de graphics: het is de bedoeling om alle Mokis in een level van punt A naar punt B te loodsen. Waar het bij Rolando vooral draait om Loco Roco-achtig rollen kiest Godzilab Games voor een compleet andere insteek. De Mokis moeten naar het eind van het level gestuurd worden door middel van explosies, touw, ballonnen en nog veel meer hulpmiddeltjes. In de eerste levels volstaat het slim plaatsen van bommen, in de latere levels vormen bomexplosies slechts een deel van de puzzel.

Bij elk level van iBlast Moki krijg je de beschikking over een vast aantal accessoires. Meestal is er dan ook maar één manier om het level uit te spelen. De interface werkt met de bekende pinch/zoom- en drag-bewegingen om door de levels te bewegen. Godzilab Games heeft maar liefst 70 levels in de game gestopt. Is dat niet voldoende, dan kan je je eigen levels bouwen met de meegeleverde leveleditor. Ook is er een mechanisme om je levels met anderen te delen, of levels van anderen te downloaden. Op dit moment zijn er al meer dan 50 extra levels online te vinden. Een beoordelingssysteem moet voorkomen dat je overspoeld wordt met slecht ontworpen uitdagingen. Wie nog niet overtuigd is: Godzilab heeft een demofilmpje online gezet.

Downloaden: iBlast Moki (€ 1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:54
Categorie Games
Onderwerpen app store, game, puzzel, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.