Gekleurde steentjes schieten met Tumblebugs

Tumblebugs speel je volgens het oeroude concept: je schiet gekleurde steentjes op een lange sliert af. Heb je drie identiek gekleurde steentjes op een rij, dan verdwijnen deze steentjes.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

TumblebugsJe bent verslaafd aan Luxor, Stoneloops! of Jurassica of Atlantis Sky Patrol, maar hebt deze games nu wel gezien (of uitgespeeld)? De volgende kandidaat biedt zich alweer aan: Tumblebugs. Ook Tumblebugs speel je volgens het oeroude concept: je schiet gekleurde steentjes op een lange sliert af. Heb je drie identiek gekleurde steentjes op een rij, dan verdwijnen deze steentjes. Zo moet je voorkomen dat de sliert zijn doel bereikt, meestal de andere kant van het scherm. Ontwikkelaar Connect2Media heeft Tumblebugs niet zomaar even in elkaar gezet: het spel was al beschikbaar als online game en het uiterlijk is om je vingers bij af te likken.

In Tumblebugs is het de bedoeling om onschuldige insecten te redden van de eeuwige slavernij door op de juiste tijd gekleurde insecten op de lange rij gevangen insecten af te schieten. Een verschil met sommige andere ‘marble shooters’ is dat het schietkanon hier in het midden van het scherm staat, in plaats van aan de onderkant. Wie wel eens Zuma gespeeld heeft is bekend met dit principe. Tumblebugs bevat 78 levels, twee speelstanden en power-ups. Voor wie eerst even wil proeven van het spel is er een beperkte Tumblebugs Lite-versie.

Downloaden: Tumblebugs (€ 2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:54
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.