HYBRID: Eternal Whisper, een actie-rpg voor de iPhone

HYBRID: Eternal Whisper is een actie-rpg waarbij de nadruk op actie ligt. De game zou vooral fans van Zenonia moeten aanspreken.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

HYBRID: Eternal WhisperDe iPhone lijkt een platform voor alle soorten games te worden. Puzzelgames, racegames, vechtgames, first person shooters en zelfs actie-rpg’s duiken in de App Store op. HYBRID: Eternal Whisper valt in deze laatste categorie. De game zou vooral fans van Zenonia moeten aanspreken, maar waar in die game de nadruk op het rpg-element ligt heeft ontwikkelaar Gamevil in deze game de nadruk juist op het actie-element gelegd. Al is het natuurlijk geheel volgens de rpg-regels mogelijk nieuwe skills te leren en je huidige stats te verbeteren.

De game draait om een episch verhaal over twee parallelle werelden, dat je kan doorlopen door een groot aantal gevechten aan te gaan. HYBRID bestaat uit maar liefst 70 levels. In elk level voer je een aantal gevechten; de achtergrond en omgeving verschil per level. Versla je je tegenstander, dan leer je nieuwe skills en actions. Het is zelfs mogelijk om nieuwe items aan te schaffen. Je statistieken, zoals power en mana, groeien met je mee. Typisch voor een actiegame is de mogelijkheid combo’s uit te voeren; volgens Gamevil is het aantal combo’s dat je kan maken ongelimiteerd. Het spel borduurt voort op de rpg Zenonia, eveneens van Gamevil. Wel heeft de ontwikkelaar de besturing verder verfijnd: zo is de virtuele joystick vervangen door een virtueel d-pad.

HYBRID: Eternal Whisper

Wie wil opscheppen over zijn skills heeft geluk: het is mogelijk om je scores te posten op een leaderbord, die door alle andere spelers van HYBRID: Eternal Whisper te zien is.

Downloaden: HYBRID: Eternal Whisper (€ 4,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:54
Categorie Games
Onderwerpen actie, app store, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.