Hello App belooft compleet nieuwe Facebook-ervaring op je iPad

Hello is een nieuwe iPad-app voor Facebook. Daarmee kun je Facebook op de iPad nog makkelijker gebruiken. een Profile Action Wheel geeft je snel toegang tot belangrijke functies bij een vriend, zoals porren en bericht sturen.

hello facebook appHello is een nieuwe iPad-app voor Facebook. Volgens de makers wordt de Facebook-ervaring daarmee compleet geherdefinieerd. Dat belooft nogal wat, ten opzichte van al bestaande apps zoals Friendly. De app geeft je nieuwsfeed weer, zonder dat je weg hoeft te bladeren van het hoofdscherm om een reactie of een fotopagina te bekijken. Dit wordt gedaan met pop-ups die over het scherm vallen. Je kunt met Hello een snelle statusupdate invoeren en je kan supersnel meerdere foto’s uploaden. De app belooft ook een “unieke” Profile Action Wheel (zie hieronder).

Dit is een ronde bedieningsschijf die te zien is als je op de naam van een vriend tapt. Je krijgt dan een cirkel rondom de naam met opties om te porren, te bookmarken of bijvoorbeeld een berichtje te sturen. Hello App is in portret- en landschapsweergave te gebruiken. Je kunt bookmarks zetten en de app in meerdere talen bekijken. Op helloipadapp.com zie je nog meer screenshots.

Downloaden: Hello iPad App (2,39)

hello facebook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 21:28
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.